Forsiden Om huset Historien om oss

Arkiv mned: desember 2013

Nyttårsforsett 2014

Publisert: 29.12.2013 @ 13:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Tiden flyr, og snart er 2013 historie! Det betyr at det er på tide å skrive ned noen nyttårsforsetter for 2014. Sjeldent jeg klarer å holde på alle, men nyttårsforsett må jeg ha :-)

Fortsette treningen fra 2013.

Noe jeg har vært litt hemmelighetsfull med fra 2013 er at jeg meldte meg inn på et treningssenter i Januar for å komme inn i gode treningsrutiner igjen. Om det er noe å være hemmelighetsfull om? Vel, ja, for min del var det det. Det har seg nemlig slik at jeg har en litt teit hjerne som tror at jobben er gjort bare jeg sier det. F.eks; om jeg hadde postet på facebook at jeg skal på trening, så "hadde det vært godt nok". haha! Derfor har jeg holdt alt trening for meg selv, og jeg har klart å komme inn i en god rutine, jeg har funnet et treningssenter som jeg virkelig føler meg hjemme i, og jeg har ingen planer om å bytte. Så derfor er det største og viktigste målet for min del å fortsette i den gode tralten. Jeg har også meldt meg på et Grete Roede kurs som begynner 15. januar, så det skal bli spennende!

Godterier kun i helgene.
Endelig har jeg klart å overtale Espen til å være med på denne! Jeg har hatt dette som en regel gjennom 2013 også, men om det har vært lett når mannen i huset sitter og gomler på sjokolade mens jeg selv har et eple? Nei! Så nå, endelig(!!) er han med. Jeg har gått med på at det er greit at vi har både lørdag og søndag til å begynne med, for å komme i gang. Men når det er i boks så er det over til kun lørdag :-)

Gå mer tur i skog og mark.

I tillegg til å trene på treningssenter vil jeg gjerne bli flinkere på å gå tur ute. Det er jo så utrolig godt og forfriskende, det er bare et skikkelig ork å bare gjøre det. Espen er veldig flink til dette, nå må han bare bli flinkere på å dra meg med seg ;-)

Bli en bedre brevvenn.
Noe jeg har nevnt før her på bloggen er at jeg har flere brevvenner. I det siste halve året har jeg vært skikkelig sløv, og ikke tatt meg tid til å skrive så mye som ett eneste brev. Føler meg som verdens dårligste brevvenn! Heldigvis har jeg de beste brevvennene selv, som sier at jeg bare skal ta den tiden jeg trenger, for de vil ikke miste kontakt selv om jeg har det travelt nå. :-)

Bruke mindre tid på sosiale medier.
Det er mange som har hatt litt fokus på akkurat denne den siste tiden. Å være med de vennene man faktisk er hos/har på besøk, i steden for å sjekke hva alle andre driver med på Facebook/Instagram/Twitter/blogg osv.

Bli ferdig med soverommet.

Være flinkere til å bruke tid på oppussing generelt. Det er så alt for lett å sette seg i sofaen/finne på noe annet gøy når vi kommer hjem fra jobb enn å pusse opp. Noe som i og for seg er forståelig, men om vi noen gang skal ha sjans til å få ferdig dette huset så nytter ikke dèt.

Prøve å unngå skippertak.
Det aller kjedeligste jeg vet om er å brette klær. Derfor har det en tendens til å hope seg opp før jeg gidder å gjøre det. Så når jeg først får fingen ut og begynner å brette, så er det på kanskje 5 fulle maskiner med klær som må brettes på en gang! Nå skal jeg prøve å bli flinkere til å brette etterhvert, så slipper jeg å stå i en halvtime for å få det gjort.

 

Har du noen nyttårsforsett for 2014?

hits