Forsiden Om huset Historien om oss

Arkiv mned: november 2012

Små juleforberedelser

Publisert: 30.11.2012 @ 09:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Juletiden har ikke vært favorittiden min de siste årene. Ikke fordi jeg ikke liker selve julen, men fordi jeg syns det er så fryktelig vanskelig å vite hva jeg skal finne på i gave til alle og en hver. Jeg stresser med å finne noe, og det er sjelden jeg føler at ting er "godt nok" til vedkommende som skal rive av papiret på julaften. Noe som har ødelagt mye glede og stemning for min del. Men dette året har jeg ikke stresset i det hele tatt (enda..). Jeg har enda ikke begynt skikkelig på julegavene, og det er veldig ulikt meg å være med tanke på at det er 1. desember allerede i morgen!
Her en dag lagte vi pepperkakehus, og i går da jeg var på jobb gikk jeg rundt og nynnet på julesanger..:-)
Det kan vel godt tenkes at jeg gleder meg litt ekstra dette året i og med at vi skal julepynte vårt eget hus for aller aller første gang! Så får heller gavestresset komme i rekke nummer to.

6 år med drømmegutten

Publisert: 20.11.2012 @ 13:28 Kategori: Diverse Kommentarer: 2

I dag er det nøyaktig 6 år siden jeg og Espen ble kjærester! Om jeg mister Espen mister jeg ikke bare en kjæreste og samboer, men også min aller aller beste venn.
Når Espen kommer hjem fra jobb skal vi kose oss med biffmiddag inne på spisebordet, vi har nemlig endelig fått oss spisebordstoler ;-)

Oversvømmelse..

Publisert: 04.11.2012 @ 12:42 Kategori: Huset Kommentarer: 1

For et par dager siden fikk vi oppleve at det kom flo opp på kaien vår for første gang etter vi flyttet inn. Dette måtte selvfølgelig bli forevig-gjort selv om det heldigvis ikke var snakk om mye ;)
Inne i kjelleren. Ser det ikke så godt på bildet, men det kommer sjøvann inn.


Får håpe dette er det verste vi får oppleve i år. Ikke spesielt gøy om det kommer 10cm med sjøvann i hele kjelleren... Selv om vi må være forberedt på det også en gang i blandt.

hits