Forsiden Om huset Historien om oss

Arkiv mned: mai 2013

Hagen og stranda vår

Publisert: 02.05.2013 @ 17:21 Kategori: Hage og utearbeid Kommentarer: 2

Tidligere i dag var jeg på altanen og tok et par bilder av hagen og stranda som jeg tenkte jeg kunne vise! Gjorde det ene bilde om til panorama, slik at det er enkelt å se på et bilde hva som er vårt. Hagen er ganske stor, og når vi i tillegg eier en bit av stranda her så kan vi virkelig ikke klage ;-) Resten av stranda er (som jeg har nevnt før) kommunal, men den blir ikke (hvertfall veeeldig sjeldent) brukt av noen andre enn oss :)

Her vises hele stranda:

Er fullt klar over at det ikke ser spesielt pent ut nå, med all den taren osv. Men tenk hvor fint det kan bli her, med litt dugnadsarbeid. Raking av tare, rydding av rekved og fjerning av store stener, søppel og glassbiter. Ååh, seee det for deg.. :)

Stikkord:

Mmmmm melk!

Publisert: 02.05.2013 @ 10:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Med tanke på at vi hadde bursdagsbarn og kake i hus i går - måtte jo kattene også få noe godt.. haha. De elsker melk, spesielt Arthur. Er de ikke søte? :)

 

Idag er dagen hvor vi får oss nytt og bedre nettverk i hus, forresten! Det skal bli helt fantastisk å slippe å tenke på at vi kan "bruke opp" nettverket hver måned. Går bare å venter på at montøren skal ringe Espen og avtale tid, så er nok internetten oppe og går til jeg er hjemme fra jobb i kveld :) Så om noen har forslag til hvilke serier/filmer etc jeg burde se (streame/laste ned) er det bare til å hyyle ut! Henger litt etter med tanke på at det er et år siden jeg har kunnet gjøre denslags. Og jeg er en skikkelig seriejunkie. Da vi var på fjellet i vinter begynte jeg å streame Pretty Little Liars, så det er absolutt en serie jeg kommer til å fortsette å se. Men som sagt; blir veldig glad for forslag! :)

Stikkord:

Med bursdags"barn" i hus

Publisert: 01.05.2013 @ 21:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

I dag blir Espen hele 23 år gammel! Vi har hatt besøk av hans foreldre, søster og søskenbarn, og det har vært en skikkelig koselig dag. Voknet til regn og vind, men nå er det stilnet og solen titter såvidt frem før den forsvinner for kvelden. Nå blir det bare avslapping før det er ut i arbeidslivet igjen i morgen.

Litt bilder fra dagen:


Middagsbordet.


Kakebordet.Gratulerer så mye med dagen, kjæresten min! Håper du syns den har vært fin <3

 

Stikkord:
hits