Forsiden Om huset Historien om oss

Arkiv mned: mars 2013

En flott dag i trekket

Publisert: 14.03.2013 @ 20:46 Kategori: Tur Kommentarer: 1

I dag har været vært helt fantastisk, og vi benyttet sjansen til å bruke dagen i trekket. Ble dessverre litt skuffet da favorittheisen var stengt i dag siden det ikke er sesong. Men - det ble en utrolig fin dag likevel, jeg mener.. Hvordan kan det ikke bli det i sånnt vær og i slående vakkert landskap? I tillegg til ski på beina og i det beste selskapet ;) I morgen kveld kommer også Vilde på besøk fra Bergen, så det blir koooslig! :)








Ble bare mobilbilder idag, derfor er de så små.. Gjør jeg de større blir de fryktelig skurrete. Er det ikke vakkert her, vel??

Et lite hei fra Haukeli!

Publisert: 12.03.2013 @ 22:58 Kategori: Tur Kommentarer: 0


Å flykte fra hverdagen er noe alle trenger i blandt, og det er nettopp hva vi har gjort nå. I 6 dager skal vi bo på hytte på Haukelifjell, gå turer på langrenn, suse ned bakkene på slalom og blåse opp badering til å ake med. Hvor fantastisk høres ikke dèt ut? Vi var fremme i 3-tiden i ettermiddag, og noe av det første vi fant ut var at vi hadde glemt å ta me laken.. Ikke særlig hyggelig å måtte sove på hyttelaken, hvem vet hvilke flekker som er på det... ew. Heldigvis fikk vi tak i et fleecepledd - det er i det minste bedre enn ingenting! I morgen pakker vi sekken med kakao, appelsiner og kvikk lunsj og tar oss en lang fin tur på langrenn. Det er meldt stor sol og lite vind, så det må jo bare bli bra! Vi har glemt zalo og Shampoo, også :( :(
hits