Forsiden Om huset Historien om oss

Kategori: Før/etter

Ny sofa

Publisert: 05.01.2014 @ 12:44 Kategori: Før/etter Kommentarer: 5

Helt siden vi flyttet inn har vi snakket om å kjøpe oss ny sofa. Den vi hadde fra før av var veldig god å sitte i, men det var vel det eneste positive. Stor og klumpete, uten at det var plass til så mange i den, dessuten hadde den mildt sagt sett sine bedre dager. Da vi bestemte oss for å kjøpe ny, la vi den gamle ut på en "kjøp og salg"-gruppe på facebook, og vi fikk hele 400kr for den;-)

Litt mørke bilder, men her ser du den gamle:

Den vi har nå er gaanske stor! Og til å begynne med syns jeg nesten den var for stor. Nå har jeg vendt meg til det, og syns den er fantastisk. Sykt god å sitte i!
Nå ønsker vi å kjøpe oss et rundt sofabord som passer litt bedre inn enn det vi har nå.
Hva syns du? Bedre før eller etter ny sofa? ;)

Et ekstra hull i veggen

Publisert: 23.04.2013 @ 11:41 Kategori: Før/etter Kommentarer: 6

Som jeg nevnte mangler vi både lister inne rundt de nye vinduene, og dessuten hadde jeg "plutselig" et par gardiner for lite. Nå er gardiner handlet inn, men listene mangler fortsatt, og gardinene ligger fremdeles i innpakningen. Men her ser dere hvertfall hvor koselig vi har fått det nå :) Utrolig hvor mye et ekstra vindu hadde å si.

Før

Ble det ikke bra? :) (se det for deg med lister og gardiner.. haha)

Stikkord:

Her sitter jeg og blogger

Publisert: 23.10.2012 @ 16:24 Kategori: Før/etter Kommentarer: 3

Det siste rommet i huset som har fått seg en oppussing er et rom som fra før av er blitt kalt "litlaståvå" (altså lillestuen..). Vi har ingen behov for to stuer, derfor har vi gjort litlaståvå om til kontor! Før vi fikk pusset opp det vi har som stue nå, var dette det vi brukte til midlertidig stue.


Her har vi fjernet alle møbler.


Bort med det ekle vegg-til-vegg teppet.


Juhuu, råstilig tregulv under teppet og gulvplatene :DDet er Espen som står bak lagingen av den stilige kontorpulten :DDet mangler fremdeles gardiner, noen hyller og skuffe-reoler samt litt pynt her og der, men det er småplukk som kommer etterhvert. Som du kan se, har dette også blitt Arthurs rom ;) Så her sitter altså jeg og blogger mens jeg ser på den flotte utsikten her:


Vil gjerne høre hva du syns :)

Stikkord:

Kjøkken før/etter

Publisert: 09.10.2012 @ 11:33 Kategori: Før/etter Kommentarer: 0

I og med at vi bor her mens vi pusser opp, var det viktig for oss å få kjøkkenet tidlig ferdig. Det er visse rom vi kan klare oss uten en stund, men kjøkken er tross alt er rom som er i daglig bruk :)
Kjøkkenet fra før syns vi faktisk var det beste rommet i huset, slik det sto. Men vi ville selvfølgelig gjøre noe med det uansett, for fint var det ikke.
Det er ikke mye vi har gjort på kjøkkenet, heller ikke mye penger vi har lagt ut, så vi er rimelig fornøyde med hvordan det har blitt!

Hva vi har gjort:
- Malt veggene fra gule til hvite
- Malt skapdørene og skuffefrontene fra lysegrå til hvite
- Skiftet benkeplate fra rød(!!) til grå/sort
- Malt vinduskarmene
- Byttet skap- og skuffehåndtak
- Skiftet belegget på veggen mellom de nedre og øvre skapene
- Byttet ut bordet og stolene

 

Så litt bilder:

Før 


Det er selvfølgelig mye mer vi kunne ha gjort for å fått det akkurat slik vi vil ha det, men kjøkkenet ønsker vi å ha en helt annen plass frem i tid, så å legge alt for mye penger og tid i det nå er bare bortkastet. Så med tanke på at dette tross alt bare er et midlertidig kjøkken, er hvertfall vi fornøyde! Hva syns du?

hits