Forsiden Om huset Historien om oss

Kategori: Foto

Litt naturbilder, faktisk

Publisert: 13.08.2013 @ 12:40 Kategori: Foto Kommentarer: 8

Fikk det plutselig for meg på fjellet at jeg ville ta litt naturbilder. Jeg var veldig glad i å ta slike bilder før, men det har ikke blitt så mye i det siste. Men når vi var i slike vakre omgivelser, måtte jeg bare knipse litt!Nydelig utsikt, eller hva??

Morgendis over Karmsundet

Publisert: 02.08.2013 @ 07:55 Kategori: Foto Kommentarer: 9

Når det ligger dis over sjø og land er noe av det mest fascinerende jeg vet om. Så trolsk stemning, og litt småskummelt også. Men veldig vakkert, det er sikkert.Bildene er tatt fra stuevinduet vårt, en tidlig høstdag i fjor. Hva syns du?
Det får hvertfall meg til å tenke på nøkken og huldra. Spesielt når det er dis over ferskvann i skogen.

Stikkord:

Det spirer og gror

Publisert: 25.04.2013 @ 12:41 Kategori: Foto Kommentarer: 13

... og det er så fantastisk koselig. Et sikkert tegn på at våren er her, selv om både vær og temperatur prøver å få oss til å tro noe annet.


Arthur liker bare bedre og bedre å være ute i hagen. Martine derimot liker seg best inne i godstolen sin :-P

 

Før var jeg ivrig bruker av kamera, og tok bilder av alt og ingenting. Det siste året har det dabbet veldig av, og fikk i grunn nok for ei stund. Men må innrømme at det var faktisk litt gøy å knipse igjen :-)
Er du ikke enig i at det er så koselig når det spirer og gror? Nå har gresset i hagen også begynt å gå fra gult/brunt til grønt, og det er nok et tegn på at sommeren er på vei. Kan det bli bedre? Tror faktisk våren må være den beste årstiden. Hvilken årstid liker du best?

Stikkord:
hits