Forsiden Om huset Historien om oss

Kategori: Do It Yourself

Lillejulaften-kos og mariusgenser til hund

Publisert: 23.12.2012 @ 22:42 Kategori: Do It Yourself Kommentarer: 1

Nå har vi nettopp vært hos Espens foreldre på lille-julaften-kos, slik vi gjør hvert år. Og i år som før var det utrolig koselig :) I tillegg greide jeg akkurat å bli ferdig med mitt siste strikkeprosjekt, nemlig mariusgensere til hund! I og med at både Espen og Amalie (hans søster) har hver sin hund, måtte jeg selvfølgelig lage to. Mamma hadde liten tro på at jeg skulle klare å lage èn før jul, men det var heller ikke planen, og så klarte jeg å lage to på fire dager ;-) Så nå er jeg tom for arbeid igjen, og lurer på hva mitt neste strikkeprosjekt skal være...

Fin bursdagshelg

Publisert: 19.12.2012 @ 13:57 Kategori: Do It Yourself Kommentarer: 0

Jeg har hatt en veldig fin helg! For det første hadde jeg frihelg, noe jeg ikke har hatt på en god stund. Og for det andre er jeg ikke lenger tenåring! Jeg hadde nemlig bursdag på lørdag. Som vanlig siste mann i rekken av mine venner, men det begynner å bli en vanesak etter 20 år ;) På fredag hadde jeg selskap med noen flotte venninner, og på lørdag var det familieselskap. Fikk mange flotte gaver av både venner og familie, snille som de er! Jeg fikk penger til en iPad som jeg har ønsket meg en stund, som jeg i skrivende stund sitter med i fanget. I tillegg til penger fikk jeg strikkepinner, heklenåler, synåler, to heklebøker og tråd av mamma og pappa. Jeg har i det siste blitt bitt av "strikkebasillen" så det passet veldig bra. Det begynte med at jeg manglet noen julegaver, og jeg ville prøve meg på å strikke noen. Jeg hadde egentlig ikke store forhåpninger mtp at jeg ikke har strikket noe spesielt tidligere. Men det har bare ballet på seg, og på litt over én mnd har jeg rukket å strikke 4 (barne)dorthegensere, (nesten) et par sokker, 3 isskrape-vanter og en iPadveske! I tillegg til noen helt enkle lapper som kan brukes til gryteunderlag.
Og akkurat nå er jeg i gang med mitt vanskeligste prosjekt so far, men det er foreløpig et hemmelig prosjekt - må se om det er mulig å fullføre først og fremst ;-)

hits