Forsiden Om huset Historien om oss

Kategori: Diverse

Instaweek

Publisert: 22.02.2013 @ 13:06 Kategori: Diverse Kommentarer: 3

Jeg syns instagram er en genial app, og jeg har vært hekta lenge! Her er mine siste instagrambilder:


Espen som ble lurt bare fordi solen tittet frem. Brrrr! Jeg holdt meg inne og passet på gjennom stuevinduet.


Espen er flink og rydder opp - Jeg er flink og går tur i finværet.


Kattene utslitt etter utendørs lek. Ja forresten; vi har nå to katter! :)


Smoothie og vaffler. Matbilder er jo standard på instagram ;)


Flott utsikt fra terrassen vår.

Ikveld er det tilbake på nattevakt igjen, noe som betyr at jeg har hele dagen hjemme. Ikke at jeg kommer til å få noe spesielt ut av dagen. De første nattevaktene er alltid tunge, så det blir nok bare oppladning av batteriene idag :-)
Forresten - for å finne meg på instagram, søk på maritabl.

Vårfølelse!

Publisert: 21.02.2013 @ 13:18 Kategori: Diverse Kommentarer: 0

Jeg kommer helt sikkert til å jinxe det fine været ved å skrive dette, men GUD for et herlig vær det har vært de to siste dagene! Fuglene synger, og det er sol fra skyfri himmel. Gradestokken viser fremdeles blått, da, så det er viktig å ikke bli lurt bare fordi Nelly stikker nesen sin frem ;-) I går tok jeg meg en tur til Bukkøy, og i dag har vi nytt solveggen på terrassen. Gleder meg til vi får rekkverk og terrassen faktisk kan brukes skikkelig etter at vi blir ferdig med det nye soverommet :)
Jeg har fortsatt noen timer hjemme før jeg skal på nattevakt. Egentlig helt greit å kunne være hjemme i dagslys, for så å gå på jobb.

Ha en fin dag, om det er med eller uten Nelly ;)Upåklagelig utsikt, hvertfall!


Her kan du se hvordan stranden ser ut når sjøen er normalt høy. Ganske stor forskjell om du sammenligner med bildene fra forrige innlegg...

Nå skal jeg slappe av og lade opp batteriene til nattevakt, mens Espen skal ut å snorkle (!!) brrr..

Follow my blog with Bloglovin

6 år med drømmegutten

Publisert: 20.11.2012 @ 13:28 Kategori: Diverse Kommentarer: 2

I dag er det nøyaktig 6 år siden jeg og Espen ble kjærester! Om jeg mister Espen mister jeg ikke bare en kjæreste og samboer, men også min aller aller beste venn.
Når Espen kommer hjem fra jobb skal vi kose oss med biffmiddag inne på spisebordet, vi har nemlig endelig fått oss spisebordstoler ;-)

Historien om oss

Publisert: 08.10.2012 @ 21:28 Kategori: Diverse Kommentarer: 1

Tenkte jeg kunne fortelle litt om "historien vår" slik at du får bli litt bedre kjent med oss. Vi har vært kjærester i nesten 7 år. Èn måned før jeg ble 14 år ble vi sammen, og har siden den gang vært oss to.


Avslutte ungdomsskolen og starte på videregående, ME-sykdom, flytte fra barnerommet til kjellerleilighet, få billappen, russetid, avslutte videregående, få jobb, enda en jobb og enda en tredje jobb, besteforeldre som er gått bort og vennepar som har gjort det slutt er ting vi har opplevd side om side. Bare for å nevne noe.


Nå har vi vært samboere i litt over et år, og vi nyter tilværelsen. Vi føler oss flinke, stolte og ikke minst glade for at vi har vært så heldige med å få en så fin plass som dette. Ønsker du å lese mer om huset og eiendommen kan du trykke deg inn på "huset vårt" (kommer snart) :)

 


hits