Forsiden Om huset Historien om oss

Kategori: Blogg

KONKURRANSE: VINN 12 IPHONE 4/4S DEKSLER!

Publisert: 15.08.2013 @ 16:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Er det en ting jeg har dilla på å bestille fra Ebay, så er det telefondeksler. Elsker å kunne bytte hvordan telefonen ser ut. Om du også liker nye deksler til telefonen din, og du i tillegg har en iPhone 4/4s så kan du jo melde deg på konkurransen min! Jeg deler ut 12(!!) stk deksler, det eneste du behøver å gjøre for å være med i trekningen er å følge bloggen min på Bloglovin' eller linke dette innlegget i et eget innlegg på bloggen din. Så kommenterer du at du har gjort det og du er automatisk med :) Husk å få med epost/bloggadresse, da. Slik at jeg kan kontakte vinneren mandag (19.august) kveld :-)


Små juleforberedelser

Publisert: 30.11.2012 @ 09:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Juletiden har ikke vært favorittiden min de siste årene. Ikke fordi jeg ikke liker selve julen, men fordi jeg syns det er så fryktelig vanskelig å vite hva jeg skal finne på i gave til alle og en hver. Jeg stresser med å finne noe, og det er sjelden jeg føler at ting er "godt nok" til vedkommende som skal rive av papiret på julaften. Noe som har ødelagt mye glede og stemning for min del. Men dette året har jeg ikke stresset i det hele tatt (enda..). Jeg har enda ikke begynt skikkelig på julegavene, og det er veldig ulikt meg å være med tanke på at det er 1. desember allerede i morgen!
Her en dag lagte vi pepperkakehus, og i går da jeg var på jobb gikk jeg rundt og nynnet på julesanger..:-)
Det kan vel godt tenkes at jeg gleder meg litt ekstra dette året i og med at vi skal julepynte vårt eget hus for aller aller første gang! Så får heller gavestresset komme i rekke nummer to.

Velkommen til Dalabrekkå 65!

Publisert: 06.10.2012 @ 23:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Å skrive det første innlegget på en blogg syns jeg er uhyre vanskelig, derfor skal jeg bare begynne rett på. For et halvt år siden (1.april 2012) overtok jeg og kjæresten drømmehuset, og vi bestemte oss for å opprette en blogg slik at venner og familie (og ikke minst oss selv) skal kunne følge med på hva vi gjør. Da med en ekstra tanke på de som bor langt borte og som ikke har mulighet til å komme på besøk hver uke for å faktisk se hva som blir gjort. Huset vi har kjøpt ble bygd på 1930-tallet av min kjære's oldefar. Etter hans oldefar ble det hans besteforeldre som bodde her, og nå oss. Huset ligger helt ved sjøkanten, har stor hage og tilogmed egen strand. Vi har vært utrolig heldige! Og selv om det er mye vi både må og vil gjøre for å få huset i tipp topp stand, så har det vært beboelig hele tiden. Vi bor her mens vi pusser opp, og det går veldig fint!

Kan jo begynne med å vise litt fra uteområdet: (og bare for å nevne det; disse bildene ble tatt da vi overtok huset, så det er ikke reelt med hvordan ting ser ut nå)

 

hits