Forsiden Om huset Historien om oss

Dag 2, og jeg klarte å miste lommeboka mi!

Publisert: 05.10.2013 @ 23:30 Kategori: Tur Kommentarer: 1

Idag startet dagen med SubWay til frokost, før vi fikk oss en taxi til Fashion House Outlet Senter. Den første butikken vi gikk inn i var en Outlet Nike-butikk, og jeg storkoste meg. Fant meg 2-3 treningstights, og Espen såg på sko. Da jeg skulle gå inn i et prøverom merket jeg at jeg ikke gikk og bar på lommeboken min slik jeg hadde gjort tidligere! Herregud, hjertet mitt sank ned i magen, og det gikk kaldt og varmt om en annen gjennom hele meg. Lommeboken min med 1000 Zloty (ca 2000NOK), alle kortene mine og ikke minst mobilen min!! Fortvilet spurte jeg en av de ansatte om di hadde funnet den, men fikk et nei. Jeg hadde på følelsen av at de ikke helt forsto hva jeg spurte etter, så jeg gav ikke helt opp, og jeg spurte flere ganger. Espen prøvde også å ringe meg, men typisk nok var telefonen min på lydløs. Jeg såg for meg at noen hadde funnet lommeboken min og virkelig gjort et kupp; både kontanter og en iPhone 5. At kontantene var borte var ikke min største bekymring, og Visakortet kan jeg tross alt ringe til banken å få sperret. Det var helst telefonen min jeg var fortvilet over at var borte.
En siste gang gikk jeg til betjeningen å spurte etter "My phone, and my money. I've lost them, maybe you have found it? My wallet??" Så var det som om det gikk opp et lys for dama i kassa, "Ahaa!! Do you mean this one?" Så gikk hun bak på et lite lager og kom ut igjen med lommeboka mi. He-rre-GUD om jeg var lettet! Det er heller ikke første gang jeg mister korter og kontanter, og i tillegg får dem tilbake igjen. Vimsehodet selv med alt for mye gullhår i ræva. FJOH!! Så nå har jeg gått til innkjøp av en veske, slik at jeg slipper å legge ting fra meg akkurat der jeg står ;-)

OutletSenteret var ellers veldig bra. Mange butikker, og 30-70% avslag på alt. Det kan man like! Mye sport- og villmarksbutikker, men absolutt verdt å få med seg om man først er i Gdansk. Veldig koselig, og det ser ut som mange små fargerike hus som ligger vegg-i-vegg.


Fant fort ut at det faktisk var Espen som har fått mest innkjøp idag, så da var det rett ut på hotellets nermeste kjøpesenter for å finne litt mer til meg også, haha.

Nå har vi tatt kvelden på hotellrommet, etter at vi har vært ute å spist en "dyr" middag. Espen hadde kylling, og jeg hadde andebryst. Kjempegodt! Og må si at maten her er mye bedre enn maten på Mallorca, der vi var i fjor. Dessuten er det ganske gøy å kunne gå på en litt finere resturant å ha både middag og øl/drikke for to personer for under 100 norske kroner, altså :)

Stikkord:

1 kommentar

Postet av: Ellen

Hei på deg!!!!! Jeg er nesten blitt fast leser siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er fantastisk kul, og du fortjene å få all komplimanger du kan få for denne blogen!!!! Dette er faktisk en av de godeste blogggene på Blog etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg!!!!! Hehehe!!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som lenke jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er utrolig koselig å være med på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var veldig koselig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!
Dato: 06.10.2013 Tid: 15:18 URL: http://zurf.no/konkurranse

Skriv en ny kommentar

hits