Forsiden Om huset Historien om oss

Første dag i Polen

Publisert: 04.10.2013 @ 22:41 Kategori: Tur Kommentarer: 8

Turen hit gikk over all forventning! Flyet lettet fra Helganes 20:45, og bare 75 minutter senere landet vi i Polen. Bagasjen kom fort, og straks vi hadde tatt ut litt kontanter fikk vi tak i en taxi som skulle kjøre oss til hotellet. Turen fra flyplassen til hotellet gikk også i en susende fart, opp i 140 km/t, faktisk! haha... Litt dyrt var det i grunn også, men det er vel ikke annet enn å forvente når vi tok den første taxisjåføren som bød seg, uten at vi spurte om pris først. Men vi var egentlig bare glade vi kom helskinnet frem etter en slik rallytur ;-)
Vi bor på Hotel Mercure i Gdansk, og for å være ærlig er det faktisk finere enn hva bildene sier! Veldig staselig og flott hotell, med fine rom, stor dusj, gratis WiFi og gratis Safe. Det eneste vi kan si noe på er at sengene er i det hardeste laget.

Idag har vi egentlig bare gått rundt for å orientere hva som er i området. Litt byvandring og litt mer senter-vandring. Shopping har det blitt veldig lite av, har faktisk kun kjøpt meg to klesplagg, men som sagt var vi helst ute på oppdagelsesferd i dag. Vi skal tross alt være her en hel uke, så vi har det ikke travelt.

Mat og drikke er uten tvil det som er billigst her. Klær vi har sett på i dag, er på butikker som HM og Vero Moda og andre vi har hjemme i Norge, og der er prisene ca de samme. Men i morgen skal vi ta taxi til et outletsenter 7km utenfor Gdansk, så vi håper på å finne noen skatter der! Vi har kun pakket med oss de klærna vi reiste i, så vi må nesten shoppe uansett om vi finner noe eller ei. ;-)

Stikkord:

8 kommentarer

Postet av: Anna & Kornelia - kommenterer tilbake

Kjempefine bilder! Kos dere masse i Polen!
Dato: 04.10.2013 Tid: 22:47 URL: http://annakornelia.blogg.no

Postet av: Marita

Så fine bilder :) Kunne tenke meg å dra til Polen selv
Dato: 04.10.2013 Tid: 22:53 URL: http://www.lorry.blogg.no

Postet av: MinnieMoo

fine bilder :)
Dato: 04.10.2013 Tid: 22:58 URL: http://www.Minniemoo.blogg.no

Postet av: Maren

Hei på deg!!!! Jeg må bare fortellle deg at dennne siden er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen???? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!!!
Dato: 05.10.2013 Tid: 08:05 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse

Postet av: Vilde

Shitameg! Ser skikkeligt digg ut! Kos doke supermøkje!! :D
Dato: 05.10.2013 Tid: 09:01 URL: http://vfagerland.wordpress.com

Postet av: Marita

Anna & Kornelia - kommenterer tilbake: tusen takk! Vi storkoser oss :)
Dato: 06.10.2013 Tid: 10:34 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: Marita

Marita: det burde du gjøre om du en gang får sjansen :)
Dato: 06.10.2013 Tid: 10:35 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: Marita

Vilde: det e ganske digg, ja!:D
Dato: 06.10.2013 Tid: 10:35 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits