Forsiden Om huset Historien om oss

Internettproblemer i heimen

Publisert: 28.09.2013 @ 16:07 Kategori: Huset Kommentarer: 2

Nesten to uker uten internett var fryktelig irriterende. Ikke fikk vi betalt regninger (for å høres litt viktig ut), men aller verst var det å føle seg så usosial. Null Facebook, Instagram eller Bloglivin´. Haha! Trist, men sant. Jeg hadde 356 uleste innlegg på bloglovin´ når internettet endelig var tilbake.

Uansett. Vi har faktisk fått gjort en del siden forrige livstegn! Huset er så og si ferdigmalt (av det vi hadde på agendaen for i år, i alle fall), og jeg finner ikke ord for hvor digg det er! Ellers har Espen hatt et "mini"prosjekt for seg selv; å lage en flytebrygge som vi kan ha ut fra kaien som vi kan fortøye båtene til. Denne bryggen er svæær (7,3m x 2,5m!!) og har i noen måneder stått på høykant inntil husveggen. Ikke spesielt vakkert :( Men den siste uken har den endelig blitt prioritert igjen, og er oljet ferdig. Nå venter vi bare på høy nok flo slik at vi kan få den ut på sjøen.


Jeg sa jo den var stor.Nå ser det ut som en skikkelig svinesti utenfor hos oss. Tre biler i gårdsplassen og en i garasjen, en båt på henger, flytebryggen, stillaset, materialer og rett og slett rot. Liker det fryktelig dårlig, men det er vel bare slikt det blir når man pusser opp et hus, og i tillegg er samboer med (og forlovet med, hihi) en som har samlemani og ikke vet hvordan man kvitter seg med ting. ;-)

Utenom å jobbe med huset er vi opptatt med å glede oss til tur. Vi har arbeidet hele sommeren begge to, så nå skal det bli herlig å endelig få ferie. Om 5 dager reiser vi til Polen i en uke, og gjett om det kommer til å bli sweet. Heldigvis har vi Espens foreldre som bor rett i nærheten og kan være både hus- og dyrepassere. Da vet vi at alt er i trygge hender når vi ikke er tilstedet selv. Når vi er tilbake fra Polen har vi planer om å ta høsten imot med åpne armer. Da er det tid for innejobbing, og vi kan fortsette på soverommet oppe og ikke minst få gjort småjobber som f.eks å få opp taklistene i stuen. Kremt.. Vi er fryktelig treige når det kommer til slike smådetalj-jobber altså...

 

Stikkord:

2 kommentarer

Postet av: ELISABETH

SV: ja det e barra te å begynna å produsera :) Anbefale svangerskapet på det varmaste.........
Dato: 29.09.2013 Tid: 01:13 URL: http://www.elisabethridola.blogg.no

Postet av: Marita

ELISABETH: Haha! mjaa, trur me ska venta litt me d altså :P
Dato: 29.09.2013 Tid: 09:23 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits