Forsiden Om huset Historien om oss

I et brev til India

Publisert: 06.08.2013 @ 14:21 Kategori: Hobby Kommentarer: 16

Som jeg skrev om her, har jeg en litt gammeldags hobby. Nemlig brevskriving. Det er ikke noe jeg har holdt på med så lenge, 2 år ca, men det er så koselig! Elsker å få pakker i posten, og enda bedre er det å få brev! Brev som har reist mange mange mil, med persolig tekst som er skrevet for hånd med blyant eller penn. Vakre konvolutter og nydelige ark som ofte er pyntet eller tegnet på.
For øyeblikket holder jeg på å svare på et brev som kom til meg fra India for et par dager siden. Det er ei ny brevvenninne, brevet jeg fikk var det aller første. Og det gjør det litt ekstra spennende, det blir på en måte det første "møtet", og det som ofte avgjør om vi klikker bra som brevutvekslere eller ikke.

Jeg føler at jeg har venner over hele verden, og det er så fint.

Og med tanke på at alt, naturlig nok, går i engelsk, så får jeg i tillegg utviklet meg på det området, og det skader jo aldri. Både å lese/forstå engelsk, men også å skrive og formulere det selv.

 
Syns kovolutten jeg fikk brevet i var så fin. Wrapped with love <3Har du en litt annerledes hobby? Jeg har ingen norske brevvenner, så om du kunne tenke deg en (meg) så hadde det vært utrolig koselig! Har ingenting å bety verken hvor gammel du er, eller hvor du bor. Bare til å skrive til meg i kommentarfeltet, jeg biter ikke! Lover! :)

Stikkord:

16 kommentarer

Postet av: MASHE

Vi har vist veldig mye til felles! Jeg har selv brevvenn, og jeg eeeelsker god gammeldags brevsending!

Hun jeg skriver med er fra Polen, og vi skriver også på engelsk. Jeg er veldig treig til å svare da, men vi har på en måte klart å holde ut likevel. I tillegg skriver vi av og til med hverandre på facebookchat :-)

Jeg har bruker på www.interpals.net, som er en side der du kan få brevvenner fra hele verden, så det er her jeg har funnet de jeg skriver med. Men det er som du skriver ikke alle man "matcher" med. Derfor har jeg kun henne akkuratt nå.. :-) Det er så gøy!

I tillegg har vi i "jentegjengen" vår en "brevbok" som vi sender rundt etter tur, som vi skriver brev til hverandre i. Vi er fire venninner som er blitt spredd rundt på grunn av skoler osv, så det er en genial måte å holde kontakten på, og fremdeles kunne "sladre" litt selv om vi ikke møtes så ofte :-) Det som er så genial med å ha en bok, i stedet for brevveksling, er at da kan man bla tilbake hvis man ikke husker helt hva man skrev om sist gang, så blir det på en måte som en dagbok, bare med flere forfattere :D
Dato: 06.08.2013 Tid: 14:28 URL: http://mashe.blogg.no/

Postet av: MASHE

Så forresten nå i det innlegget du linket til her at du også er på interpals :D Gøy side! Selv om det er alt for mange overivrige menn fra hubbabubba-land som er interessert i litt god gammaldags nettsex. Hahaha
Dato: 06.08.2013 Tid: 14:32 URL: http://mashe.blogg.no/

Postet av: Marita

MASHE: Haha! Er det mulig?? :D Det er på interpals jeg har funnet de fleste brevvennene mine også, i tillegg til noen på en facebookgruppe som jeg er medlem i :)
Så utrooolig koselig med sånn "brevbok"! Tenk så gøy å bla tilbake i når dere er gamle!
Det jeg syns er så fint med brevvenner er at du kan bli så gode venner med folk du aldri har møtt, og ofte (syns jeg hvertfall) er det lettere å åpne seg opp ved å skrive ting i steden for å si det høyt :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 14:34 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: Marita

MASHE: haha! ja det er sant.. men sånn er det vel på alle slike sider antar jeg. Har heldigvis ikke hatt så mye problemer med akkurat dét, selv om det har vært noen meldiger fra slike også.. :'D
Dato: 06.08.2013 Tid: 14:36 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: Stine Marie Nilsen

Jeg trodde jeg var alene om akkurat det, utrolig gøy å se at andre også liker slike ting! Vel, jeg har ikke stort med brevvenner nå for tiden.. Men er kanskje ikke så rart i og med at jeg er 14 år (15 i morgen), og de fleste på min alder er mer interesserte i chat. Såklart elsker jeg å chatte selv, men det er noe med sjarmen med brev, noe jeg elsker. Å skrive, uttrykke seg selv til personer man aldri har møtt, åpne seg. Elsker å få brev i posten, bare lese. Men er vel den type tenåring som elsker brev, bøker, skrive historier og ta en kopp te i stedet for ett glass cola. Folk er jo forskjellig, men tviler sterkt på at det finnes noen som meg der ute !

Har aldri hatt brevvenner fra andre land, hadde en mailvenn fra USA. Mail ble litt tamt, siden brevene er mye mer personlig mener jeg. Hvor finner du brevvennene dine ? :)

Må si jeg elsker bloggen din, har ikke ord ! (alt dette ble kanskje en meningsløs kommentar..)
Dato: 06.08.2013 Tid: 14:59 URL: http://smkn.blogg.no

Postet av: MASHE

For noen syke tilfeldigheter vi møter på ass! Jaja, finn meg på interpals, jeg heter MaritSerine der :-)

Er enig i deg i det! Har fått utrolig god kontakt med brevvenninna mi fra Polen! I tillegg har jeg veldig god kontakt med en tidligere brevvenn, en gutt fra Danmark! Kjekt å kunne bli kjent med folk fra hele verden :D
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:03 URL: http://mashe.blogg.no/

Postet av: Marita

Stine Marie Nilsen: Du er ikke alene, tro meg! Om du lager deg en profil på www.interpals.net så kan du finne maange som er interesserte i brevvenner fra hele verden! Og i alle aldre :) Det er derfra jeg har funnet de fleste mine, men så er jeg også medlem i ei gruppe på facebook, der har jeg også funnet noen brevvenner :) Gruppen heter Penpalling and Letters, dersom du vil sjekke den også ut :)
Er helt enig med deg, det er noe mer spesielt med å lese et brev enn en mail - det er så mye mer personlig og du vet at personen har brukt tid og krefter på å skrive til nettopp deg :)
Gratulerer så mye med dagen i morgen, da! Håper du får en fin dag :)

Og tusen takk for fine ord, kjempekoselig å høre :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:05 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: Marita

MASHE: Ja det kan vi trygt skrive under på, nå! Fant deg :D
En gutt faktisk, det er jo ikke verst! Føler denne hobbyen er litt dominert av jenter/damer, så det er kult når det dukker opp noen haner i flokken :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:08 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: MASHE

Ja det er litt sånn! Han sendte brev til meg, men jeg svarte han aldri... Likevel ble vi gode venner over facebook :-) Så jeg har på en måte blitt ordentlig kjent med to stykker fra Interpals :-)
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:18 URL: http://mashe.blogg.no/

Postet av: Malin Våde

Oi! Så koselig! :D
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:28 URL: http://malinvade.blogg.no

Postet av: Marita

Malin Våde: ja, det er helt sikkert at det er :D
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:32 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: liss

ja det er skikkelig koselig å brev veksle, så det har vi noe til felles :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:58 URL: http://liss1985.blogg.no

Postet av: Marita

liss: så gøy at det er flere som syns det er koselig med brev!:)
Dato: 06.08.2013 Tid: 15:59 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: liss

ja ikke sant :) jeg synes det er mye mer koselig å få brev enn en mail for eksempel :) brev er så mye mer personlig :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 16:12 URL: http://liss1985.blogg.no

Postet av: Marita

liss: ja, uten tvil! :) har du brevvenner du også eller?:)
Dato: 06.08.2013 Tid: 16:13 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Postet av: liss

jeg hadde brevvenner, men ikke nå lenger :)
Dato: 06.08.2013 Tid: 16:20 URL: http://liss1985.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits