Forsiden Om huset Historien om oss

Gammeldags hobby

Publisert: 05.02.2013 @ 19:48 Kategori: Hobby Kommentarer: 2

Da jeg var yngre hadde jeg 2-3 norske brevvenner, men dessverre fant jeg aldri noen som var like ivrig som meg, dermed ble det til at det aldri tok helt av. For litt over et år siden bestemte jeg meg for å prøve å finne ut om det fremdeles finnes folk i denne verden som driver med brevvenner. Du vet - skrive brev med penn for hand og gå til postkontoret for å få på frimerke og sende det avgårde. Og jammen fikk jeg napp! Kom over interpals.net: en nettside som er til for folk som ønsker å komme i kontakt med andre brevskrivere. Nå, et år senere har jeg 9 brevvenner i 8 forkjellige land. Veldig koselig, og det er lite som er like hyggelig som å få et brev i postkassen som ikke inneholder en regning, men derimot flere ark med koselig tekst som har reist mange mil. Det er selvfølgelig ikke alle jeg har fått like god kontakt med, men enkelte ser jeg på som mine nermeste venner. Det kan til og med hende at jeg får besøk i sommer av ene brevvenninnen min fra USA! Det hadde vært så fantastisk...
I tillegg til å skrive selve brevene, syns jeg det er utrolig gøy å lage konvoluttene selv. Hjemmelagde konvolutter og fargerike/søte brevark gjør det enda mer personlig. Jeg kan sitte i timesvis en kveld og bare skrive side opp og side ned med brevark - og helt ærlig er det faktisk få jeg forteller så mye til som til noen av brevvenninnene mine.

Finnes det flere som fremdeles liker det å skrive og å motta personlige brev i postkassen sin? Eller er det too old fashion?

2 kommentarer

Postet av: Vilde

Hurra for penn og papir!! :D
Dato: 05.02.2013 Tid: 19:57 URL: http://vfagerland.wordpress.com

Postet av: Marita

Vilde: Jaa :D
Dato: 05.02.2013 Tid: 20:02 URL: http://dalabrekka65.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits